Sven Zeeman stapt aan boord bij BBL Transport en Logistiek

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Deze uitspraak geldt zeer zeker voor Sven Zeeman. Nadat hij in 2022 startte als zelfstandig interim consultant, stapt hij vanaf 1 juli 2023 aan boord bij BBL Transport en Logistiek. Hij laat diverse uitdagende ICT-klussen achter zich om de focus wederom te leggen op het begeleiden van jonge transport- en logistiekprofessionals.

Sven is een door de wol geverfde expert op het gebied van BBL-opleidingen voor transport- en logistiekkanjers. Jarenlang hielp hij jongeren op weg naar hun droombaan. Bij BBL Transport en Logistiek buigt hij zich als managing partner over onze spiksplinternieuwe BBL-opleiding. Een innovatieve manier van werken en leren, waar Sven erg van onder de indruk is.

De grootste op mbo-gebied
“Het gave van deze opleiding is dat studenten slechts één dag per maand naar school gaan. Daarmee bereiken we een doelgroep die het liefst de handen uit de mouwen steekt en leert door te doen. Door ze een op maat gesneden opleiding te bieden én een passende plek bij één van onze enthousiaste leerbedrijven, kan deze opleiding uitgroeien tot de grootste transport en logistiek opleiding op mbo-gebied.”

Opleiding van de toekomst
Sven is ervan overtuigd dat onze eigen opleiding dé opleiding van de toekomst is. “We leveren harde werkers af, die de handen uit de mouwen willen steken. Jongens en meiden met praktijkervaring en een startkwalificatie. Door te kiezen voor een hybride BBL-opleiding, waarbij studenten online modules volgen en slechts één dag per maand naar school gaan, vakleer krijgen van bevlogen docenten, voorkomen we dat ze vroegtijdig hun school verlaten en uitstromen als professional. Daar ben ik ontzettend trots op.”

De perfecte match
Met zijn twaalf jaar ervaring in de transport en logistiek wereld brengt Sven heel wat kennis mee. “Die kennis bundel ik graag met de kennis van Sanne. Ik heb veel respect voor haar manier van werken. Met haar bruisende karakter en wervelende uitstraling gaan er deuren voor haar open die voor anderen gesloten blijven. Samen met Erwin en Judith beschikken we over een team met meer dan twintig jaar ervaring in deze branche. Als dat geen goede match is!”