Bedrijfseigen college

De juiste medewerker kiezen, opleiden en behouden?
BBL Transport en Logistiek brengt u verder.

Voordelen van een bedrijfseigen college:
  • Meer praktijk
  • Makkelijker plannen van capaciteit
  • Bedrijfseigen academie mogelijk
  • Bedrijfsspecifieke Inbreng in theorie (keuzedelen)
  • Gratis rijbewijzen voor nieuw talent (B, C en CE)
  • Kosten voor certificaten zijn voor BBL Transport en Logistiek
  • Specialistische begeleiding studenten
  • Praktijkleren subsidie
  • Maatwerk leertraject

Leren en geld verdienen onder 1 dak

Zoekt u de ideale medewerker? De juiste begeleiding van nieuw talent? Bent u op zoek naar een logistieke- of transport medewerker? Wij regelen het voor u. Samen onderzoeken we wie er precies bij uw bedrijf past. Studenten en zij-instromers wordt een compleet leertraject aangeboden. Dit leertraject stemmen wij af op uw organisatie en de kandidaat. Professioneel, flexibel en zonder gedoe. Instappen dus!

Om goede medewerkers te werven en te behouden, moeten we er samen iets voor doen. Medewerkers intern opleiden is hiervoor de oplossing! Trek nieuw talent aan door het aanbieden van BBL trajecten. De toekomst van nieuw talent binnen uw bedrijf verdient maatwerk. Wij helpen u hierbij!

Wat is deze nieuwe officieel erkende BBL opleiding?
Een BBL-student volgt de beroepsbegeleidende leerweg, een richting binnen het MBO, waarbij de student zowel werkt als leert. In deze nieuwe officieel erkende BBL opleiding, is een BBL student 5 dagen per week werkzaam bij u en gaat hij/zij maar 1 x per maand naar school. Bijzonder aan deze nieuwe opleiding is het grote praktijkgedeelte hierdoor.  De overige vakken volgen onze studenten via e-learnings in hun eigen tijd. Daardoor kunnen studenten studeren waar en wanneer ze maar willen. BBL Transport en Logistiek begeleidt de student van opleiding tot ervaren medewerker. Ook vindt er begeleiding en voortgangsbewaking plaats vanuit onze opleidingspartner NCVB.  

Binnen deze innovatieve opleiding is er ook ruimte voor inbreng vanuit uw praktijk, dit kan zijn door het verzorgen van gastlessen, maar er kunnen ook specifieke keuzedelen aan de opleiding toegevoegd worden. Tevens behoort een volledige eigen logistieke bedrijfsacademie tot de mogelijkheden.  Ook hiervoor geldt dat dit volledig erkend is en voldoet aan de officiele richtlijnen behorende bij een MBO-opleiding.   

BBL Transport en Logistiek is specialist op het gebied van studenten begeleiding. Iedere persoon leert anders, en heeft andere vragen en behoeftes. Maatwerk is de oplossing binnen deze doelgroep. Met deze nieuwe opleiding komen wij tegemoet aan de vraag vanuit de praktijk. Is de medewerker doorgegroeid naar vakvolwassenheid dan is het voordeel van een intern opgeleide medewerker dat uw bedrijf al volledig bekend is en hierdoor makkelijk doorgroei naar een vaste positie mogelijk is. Laat u faciliteren door een betrouwbare sparringpartner met branchekennis!

Interesse om leerbedrijf te worden, of in een eigen academie? BBL Transport en Logistiek brengt u verder.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

T: 085 808 5500
E: info@bbltl.nl
A: Laan van de Maagd 25
7324 BR Apeldoorn

Volg ons op: