Student Planner Venlo

Locatie: Venlo
Dienstverband: 32 uur
Opleidingsniveau: MBO niv. 3

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een sociale transportonderneming die het enthousiasme van de klant voorop stelt. Mercuur staat voor een sterke handelsgeest; het helpt de klant om winstgevend handel te drijven en kosten te besparen. Verder staat Mercuur voor duurzaamheid, samenwerken, innovatie, oplossingsgerichtheid en vakmensen. Wij waarderen onze mensen die goed zijn in hun vak en iedere dag bij kunnen dragen aan het enthousiasme van de klant. Wij zorgen daarom ook goed voor onze medewerkers en denken mee met persoonlijke wensen.

Bij dit leerbedrijf:

Ben jij een goede puzzelaar? Ben jij in staat om dagelijks onze logistieke puzzel te lossen? Waarbij je rekening houdt, met de wensen van de klant, kosten en duurzaamheid ? Ben jij een sociaal aanspreekpunt voor onze chauffeurs? Of wil je dit leren? Dan is deze baan als student planner bij onze opdrachtgever in Venlo iets voor jou.

Jouw functie doet ertoe! Iedere dag is het weer een uitdaging om een efficiënte ritplanning samen te stellen, dit doe je aan de hand van de transportopdrachten. Als Planner deel je zelfstandig ritten in met behulp van het beschikbare materieel en personeel. Je verleent customer service waar nodig en voorziet de klant van een directe invulling van de opdracht. Dagelijks anticipeer je op wijzigingen in de planning en calamiteiten. Ook verzorg je de bijbehorende administratie en stel je de ritdossiers samen.

Verder ben jij het aanspreekpunt voor chauffeurs en begeleid je hen bij ritten. Hierbij signaleer je knelpunten en los je deze naar tevredenheid op. Je hoeft dit gelukkig niet alleen te doen! Tijdens deze werkzaamheden werk je nauw samen met je collega planners. Wekelijks evalueren we als team de KPI´s en bijbehorende rapportages.

 

Ben jij:

  • Bereid zijn een opleiding richting planner te volgen ( MBO niv. 3 )
  • Leergierig zijn
  • Gestructureerd
  • Gemotiveerd

BBL opleiding

Je gaat vier dagen per week aan het werk en één dag per week naar school bij een ROC waar ze deze opleiding geven. Als planner ben je dagelijks bezig met het zo goed mogelijk organiseren van alle zendingen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de chauffeur en zorg je er samen voor dat alle zendingen op tijd worden afgeleverd.

Wat heeft BBL Transport en Logistiek te bieden

  • Een goed salaris
  • Teamplayer
  • Dienstverlenend