Plezier in je werk is het allerbelangrijkste

Plezier in je werk

Sanne Thijssen is de drijvende kracht achter BBL Transport en Logistiek. Met haar vrolijke lach en aanstekelijke energie doet ze heel wat hoofden draaien wanneer ze de werkvloer opstapt. Sanne heeft maar één doel. “Ik wil onze sector op de kaart zetten bij de nieuwe generatie. Mijn doel is om jongeren klaar te stomen om straks het stokje over te nemen van de oude garde.”

“BBL Transport en Logistiek is een jong en dynamisch bedrijf. Precies wat mijn doel was toen ik voor mezelf begon. Ik wil mijn creativiteit en energie kwijt kunnen in mijn eigen bedrijf. Ik heb eindelijk die vrijheid om zelf mijn dagen in te vullen en mijn eigen plan te trekken. Een wens die ik ook bij veel leerlingen proef. Ik help je graag om ook jouw droom uit te laten komen.”

“Waar ik zelf destijds op de middelbare school tijdens een informatieavond een flyer mee naar huis kreeg, kies ik er voor om via social media te laten zien hoe een BBL-traject bij ons eruit ziet. Ik vlog regelmatig om jou een goed beeld te geven van al je mogelijkheden. Zo ga ik naar deelmarkten om je te laten zien waar je als transport- of logistiekprofessional aan de slag kunt. Of ik bezoek een leerwerkbedrijf om je een kijkje achter de schermen te geven.”

“Waarom je voor ons moet kiezen? Wij bieden je naast een goede opleiding vooral ook een heel grote dosis fun! Ik ben ervan overtuigd dat lol in je werk het allerbelangrijkste is. Je wilt toch niet thuiskomen en de hele dag niet hebben gelachen? Plezier in m’n werk was voor mij juist ooit de reden om met BBL Transport en Logistiek te beginnen. Dat plezier gun ik jou ook. Dus kom langs en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.”

“We zijn nog op zoek naar leuke collega’s. Heb jij net als ik affiniteit met de sector, beschik je over een gezonde portie humor en ben je op zoek naar een baan met volop werkplezier? Dan zie ik je reactie wel verschijnen!”