Judith & Erwin, nieuwe én toch ook bekende gezichten

Judith en Erwin

Vanaf 1 juni hebben wij ons team versterkt met Judith Küpper en Erwin Zuijderduijn. Twee nieuwe en tegelijkertijd ook bekende gezichten. Beide werkten ze hiervoor met veel plezier bij één van onze samenwerkingspartners. Met de overstap naar BBL Transport en Logistiek halen we twee toppers in de transport- en logistieksector in huis!

Erwin Zuijderduijn
Erwin is al volop op pad sinds hij op 1 juni van start ging. “We hebben de afgelopen tijd heel wat aanmeldingen binnengekregen voor onze opleidingen, dus werk aan de winkel”, glundert hij. Deze actieve duizendpoot voelt zich als een vis in het water als adviseur van BBL Transport en Logistiek. “Ik zit bijna dagelijks aan tafel bij ondernemers in de transport en logistiek. Een sector waarin ik zelf jarenlang heb gewerkt. Het voelt dus wel een beetje als thuiskomen”, knipoogt hij.

Judith Küpper
Met haar passie voor organiseren zorgt Judith achter de schermen op de binnendienst dat alles op rolletjes loopt. “Van het contact met kandidaten die zich hebben aangemeld tot het finetunen van de afspraken met onze leerwerkbedrijven: ik vind het heerlijk om alles tot in de puntjes te regelen”, vertelt ze. Waar je Erwin vooral ziet, zul je Judith met name horen aan de telefoon. “Ik word als het ware de stem van BBL Transport en Logistiek. En Erwin het gezicht. Zo hebben we de taken mooi verdeeld”, lacht ze.

Eén missie
Beide nieuwe BBL Transport en Logistiek-krachten hebben weliswaar andere taken, maar hun missie is exact gelijk. “Samen gaan we op zoek naar de perfecte match tussen kandidaten en leerwerkbedrijven, zodat we nieuw talent op weg helpen in de transport en logistiek. Ons doel? Dat onze kandidaten net zoveel plezier uit hun baan halen als wij!”