Bedrijven

De juiste medewerker kiezen, opleiden en behouden?
BBL Transport en Logistiek brengt u verder.

Leren en geld verdienen onder 1 dak

Zoekt u de ideale medewerker? De juiste begeleiding van nieuw talent? Bent u op zoek naar een logistieke- of transport medewerker? Wij regelen het voor u. Samen onderzoeken we wie er precies bij uw bedrijf past. Studenten en zij-instromers wordt een compleet leertraject aangeboden. Dit leertraject stemmen wij af op uw organisatie en de kandidaat. Professioneel, flexibel en zonder gedoe. Instappen dus!

Om goede medewerkers te werven en te behouden, moeten we er samen iets voor doen. Medewerkers intern opleiden is hiervoor de oplossing! Trek nieuw talent aan door het aanbieden van BBL en zij-instroom trajecten. De toekomst van nieuw talent binnen uw bedrijf verdient maatwerk. Wij helpen u hierbij!

Wat is BBL?
Een BBL-student volgt de beroepsbegeleidende leerweg, een richting binnen het MBO, waarbij de student zowel werkt als leert. Een BBL-student is 4 dagen bij u als erkend leerbedrijf werkzaam en gaat 1 dag in de week naar school. BBL Transport en Logistiek begeleidt de student van opleiding tot ervaren medewerker.

Wat is zij-instroom?
Een zij-instromer is iemand die de overstap maakt naar een andere beroep. Deze nieuwe baan valt meestal buiten het vakgebied waar de kandidaat tot dan toe ervaring mee heeft. Wel wil de zij-instromer het vak leren en uitoefenen. BBL Transport en Logistiek past ook hier maatwerk toe, zodat de zij-instromer op een prettige manier richting vakvolwassenheid kan doorgroeien.

BBL Transport en Logistiek is specialist op het gebied van student- en zij-instroombegeleiding. Iedere persoon leert anders, en heeft andere vragen en behoeftes. Maatwerk is de oplossing binnen deze doelgroep. Is de medewerker doorgegroeid naar vakvolwassenheid dan is het voordeel van een intern opgeleide medewerker dat uw bedrijf al volledig bekend is en hierdoor makkelijk doorgroei naar een vaste positie mogelijk is. Laat u faciliteren door een betrouwbare sparringpartner met branchekennis!

Interesse om leerbedrijf te worden? BBL Transport en Logistiek brengt u verder.

Voordelen
  • Kosten voor certificaten zijn voor BBL Transport en Logistiek
  • Gratis rijbewijzen voor nieuw talent
  • Maatwerk leertraject
  • Specialist begeleiding studenten
  • Branchekennis
  • Maatwerk leertraject
Kunnen wij je ergens mee helpen?

T: 085 808 5500
E: info@bbltl.nl
A: Laan van de Maagd 25
7324 BR Apeldoorn

Volg ons op: