24/7 drive en BBL Transport en Logistiek bundelen krachten.

Son 10 april 2024

24/7 drive kondigt met trots aan dat de bestaande samenwerking met BBL Transport en Logistiek wordt geïntensiveerd en neemt een belang in het snel groeiende opleidingsbedrijf. Deze stap onderstreept de toewijding van beide organisaties aan het bieden van hoogwaardige scholings- en opleidingsmogelijkheden aan klanten en de noodzaak nieuw talent toe te voegen aan de sector Transport en Logistiek.

24/7 drive investeert al geruime tijd in het opleiden van zij-instromers, waarbij ervaren specialisten van BBL Transport en Logistiek, nu deel van onze organisatie, het opleidingsproces vanaf heden zullen begeleiden.

De samenwerking omvat drie belangrijke specialisaties:

  1. Het aanbieden van erkende BBL-trajecten op MBO niveau in de transport en logistiek
  2. Zij-instroomtrajecten
  3. Bedrijfseigen colleges

Het gezamenlijke doel van deze samenwerking is om zoveel mogelijk mensen op te leiden en te plaatsen binnen de sector, nu en in de toekomst.

Over 24/7 drive
24/7 drive is een toonaangevende uitzendorganisatie in de transport- en logistieke sector, gespecialiseerd in het werven, selecteren, uitzenden en opleiden van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel.

Over BBL Transport en Logistiek
BBL Transport en Logistiek is een snelgroeiende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van talent binnen de transport- en logistieke sector door middel van erkende BBL opleidingen.